Avgiftsparkering

Parkering Göteborg har många parkeringsplatser för dig som bor i eller
besöker Göteborg. Det finns flera sätt att både hitta och betala din parkering.

Hitta parkering

Du hittar parkeringsplatser genom att använda parkeringskartan på webben eller i kartan som finns i appen Parkering Göteborg.

OBS! Appen Parkering Göteborg har ett så kallat gästläge där du hittar parkeringar, vad det kostar och information om kollektivtrafik i närheten utan att behöva skapa ett konto eller registrera betalinformation.

Betala parkering

Du kan betala din parkering på olika sätt - välj det som passar dig bäst..

Appen Parkering Göteborg

Det vanligaste sättet att betala och det betalsätt som fungerar på alla våra parkeringar är att betala via appen Parkering Göteborg. I appen finns funktioner som gör det lättare att hitta och betala parkering. För att använda betalfunktionen i appen behöver du registrera ett bankkort och koppla till ett registreringsnummer på det fordon som ska parkera.

Betalautomat vid parkeringen

De flesta av våra betalautomater tar kreditkort, bensinkort med chip och mynt.

OBS! Våra betalautomater drivs av solpaneler vilket gör att det kan ta några sekunder innan displayen kommer igång.

Sms

För att använda vår SMS tjänst behöver du ha ett konto hos oss, det skapar du enkelt via Mina sidor.  OBS! Använder du appen Parkering Göteborg, har ett parkeringstillstånd eller hyr en parkeringsplats hos oss har du redan ett konto.

Du hittar mer information om SMS-parkering här

Ladda bilen 

Vi har laddstationer på många av våra parkeringar, du kan ladda via appen Parkering Göteborg eller på laddstationer från Göteborg Energi.

Vi har samlat all information om elladdning här

Pendelparkeringar i Göteborg

Sedan några år ansvarar trafikkontoret för pendelparkeringar inom Göteborgs Stad. Antalet parkeringar och platser utökas kontinuerligt. På pendelparkeringarna får du stå som mest 24 timmar på vardagar. Under helgen får du stå från fredag kväll till måndag morgon.

Här hittar du information om pendelparkeringarna