Avgiftsparkering

Parkering Göteborg har många parkeringsplatser för dig som bor i eller
besöker Göteborg. Det finns flera sätt att både hitta och betala din parkering.

Hitta parkering

Genom att använda vår parkeringskarta på webben eller i appen Parkering Göteborg kan du se var det finns parkeringsplatser i stan. Appen kan du använda i ett så kallat gästläge, då kan se du var det finns parkeringar, vad den kostar och hur kollektivtrafiken går i närheten. Du behöver inte registrera något bankkort till appen om du bara vill ha de här tjänsterna.

Betala parkering

Vi har flera olika sätt att betala parkeringar på så du kan välja betalautomat, sms eller app - vilket som passar dig bäst!

Appen Parkering Göteborg

I appen Parkering Göteborg finns det smarta funktioner som gör det lättare att hitta och betala parkering. För att använda betalfunktionen i appen behöver du registrera ett bankkort.

Betalautomat

De flesta betalautomaterna tar kreditkort, bensinkort med chip och mynt.

Sms

Registrera dig, en bil och ett betalkort med chip på Mina sidor. Tänk på att kortet måste vara öppet för internetbetalning, vilket din bank kan hjälpa dig med. Läs mer


Ladda bilen

Vi har samlat all information om elladding här

Pendelparkeringar i Göteborg

Sedan några år ansvarar trafikkontoret för pendelparkeringar inom Göteborgs Stad. Antalet parkeringar och platser utökas kontinuerligt. På pendelparkeringarna får du stå som mest 24 timmar på vardagar. Under helgen får du stå från fredag kväll till måndag morgon. Här kan du läsa om var pendelparkeringarna finns