2022-01-24

Kvalificerad redovisningsekonom till Göteborgs Stads Parkering

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till Göteborgs stads parkering. Har du flera års arbetslivserfarenhet av redovisning och är en självgående person som drivs av att ta mycket eget ansvar samtidigt som du ser vikten av samarbete?

Vill du vara med och bidra till dagens och framtidens parkeringslösningar i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Sök då rollen som Kvalificerad Redovisningsekonom på Göteborgs Stads Parkering. Ekonomiavdelningen består av en grupp medarbetare på åtta personer som arbetar brett med ekonomifrågor inom den dagliga parkeringsaffären, projekt, fastighetsförvaltning och it utveckling.

Ansvarsområde

Som Kvalificerad Redovisningsekonom kommer du att arbeta brett inom redovisningsområdet.
Exempel på arbetsuppgifter är:
  •  Ansvara för bolagets anläggningsregister vilket innebär aktivering av tillgångar och redovisning av avskrivningar
  •  Ansvara för rapportering i samband med månads- och årsbokslut
  •  Delta i månads-, delårs och helårsbokslut
  •  Delta i upprättande av årsredovisning
  •  Beräkna inkomstskatt och upprätta inkomstdeklaration
Välkommen till ett kundfokuserat och spännande bolag där mycket är på gång och där du har stora möjligheter till utveckling.

Kvalifikationer

Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har erfarenhet av redovisning. Vi söker i första hand dig som har jobbat några år på en ekonomiavdelning i en större organisation gärna inom offentlig verksamhet och har minst 3-5 års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av Agresso, PAL, Proceedo och Cognos är meriterande. Det är viktigt att du är självgående, noggrann, serviceinriktad och systematisk i ditt sätt att arbeta. Som person har du även lätt för att bygga relationer och har förmåga att omsätta teori till praktisk handling. Du förstår också vikten av att bidra till utvecklingen av avdelningens samlade uppgifter och har en god samarbetsförmåga.
Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Göteborgs Stads Parkerings AB med Randstad. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Pettersson på petra.pettersson@randstad.se

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 13 februari. Facklig kontakt på Göteborgs Stads Parkering: Unionen, Almir Hrvat, tfn 031-774 37 53.

Om Göteborgs Stads Parkerings AB

Göteborgs Stads Parkering är ett bolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi bidrar till att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad för våra invånare, men också för de som besöker Göteborg. Det gör vi genom att förvalta parkeringsanläggningar och erbjuda trygga, säkra och bekväma lösningar, för både privat- och företagskunder. Under varumärket Parkering Göteborg samordnar vi kommunalägd parkering och möter den parkerande kunden. Vår målsättning är att förenkla resandet och skapa parkeringslösningar som hjälper kunderna att hitta flytet i sin vardag. Vi har idag 71 000 parkeringsplatser, nästan 1 550 laddplatser och dagligen görs upp emot 41 000 betalningar i vår betalningsapp samt 9 000 betalningar i betalautomater. Bolaget omsätter 450 miljoner kronor och förvaltar parkeringsanläggningar till ett värde av drygt 2 400 miljoner kronor. Cirka 90 medarbetare arbetar hos oss. För att genomföra vårt uppdrag och kunna leverera behöver vi alla slags kompetenser – inte minst i den spännande tid vi har framför oss. Göteborg är mitt uppe i en byggboom som kommer att pågå i många år till – visste du att staden växer med 7 000 invånare per år? Under byggtiden behöver Göteborg fortsatt vara tillgängligt, och vi arbetar aktivt tillsammans med stadens andra aktörer för att säkerställa det. Vår allra viktigaste resurs är våra medarbetare. Vill du vara med?