2022-02-23

Nu söker vi en avdelningschef för Fastighet och Parkeringsservice

Är du en kundorienterad ledare som vill vara med och bidra till dagens och framtidens parkeringslösningar i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Sök då rollen som avdelningschef fastighet och parkeringsservice på Göteborgs Stads Parkering.

Arbetsbeskrivning

Är du en entusiasmerande ledare som drivs av ett arbete där du får göra skillnad? Är du en kommunikativ och nätverkande person som drivs av att leda andra? Är du kundorienterad och vill du vara med och bidra till dagens och framtidens parkeringslösningar i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Sök då rollen som avdelningschef fastighet och parkeringsservice på Göteborgs Stads Parkering.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avdelningschef fastighet och parkeringsservice, behöver du ha flerårig erfarenhet som chef, där du varit chef över chefer och arbetat på strategisk nivå. Det är av stor vikt att du har affärs- och förhandlingsvana, att du är noggrann och strukturerad som person. Du innehar också en vana att verka i en ledningsgrupp och vara föredragande i styrelsen. Vi ser gärna att du innehar en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet/utbildning som arbetsgivare finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet och inblick eller erfarenhet från arbete inom kommunala verksamheter, Göteborg Stads förvaltningar och/eller dess bolag. Vi ser det också som meriterande om du innehar parkeringskompetens samt förståelse och intresse för verksamheten. 

Vidare är du en god kommunikatör och ledare som förmedlar en tydlig gemensam målbild, skapar engagemang, trygghet och får med dig organisationen. Du trivs med att vara synlig i organisationen och har lätt för att skapa förtroende, och etablera och behålla goda relationer i din omgivning. För att framgångsrikt utveckla avdelningen är det viktigt att du har helhetssyn, analytisk förmåga, hög social kompetens och gillar förändringsarbete. Vi förutsätter att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du driven, orädd, självgående och har en stor passion för människor och service. 

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansvarsområde

Vi söker nu en erfaren avdelningschef med ansvar över fastighet och parkeringsservice, för ett spännande, utvecklande och operativt arbete. Avdelningen fastighet och parkeringsservice arbetar med frågor rörande fastighetsförvaltning, teknik, övervakning, kundservice, drift och service. I rollen som avdelningschef leder, organiserar och utvecklar du avdelningen tillsammans med dina medarbetare. Du innehar budget, resultat och personalansvar för avdelningen och tillsammans med enhetschefer och medarbetare driver du avdelningen framåt.

Vi söker dig med hög energi och stort engagemang där du kommer att utgöra ett strategiskt stöd till bolagets VD och ledning, i dess fortsatta verksamhetsutveckling kring processer och strategier, verksamhetsplan, verksamhetsmål och intern styrning och kontroll. Du ingår i ledningsgruppen och är föredragande gentemot bolagets styrelse. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Leda avdelningens strategiska och operativa arbete
• Leda avdelningens arbete med att underhålla, utveckla, följa upp och kvalitetssäkra bolagets processer i syfte att säkerställa att de stödjer bolagets övergripande strategier och mål
• Bolagets fastighetsägarskap
• Avtalsägare och beställaransvarig inom avdelningen
• Ansvara för avdelningens ekonomiska planering, rapportering och uppföljning

Välkommen till ett kundfokuserat och spännande bolag där mycket är på gång och där du har stora möjligheter till utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Göteborgs Stads Parkering med Randstad. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen återkom till rekryteringskonsult Petra Pettersson på e-post petra.pettersson@randstad.se. 
Sista ansökan för tjänsten är 2022-03-20. 
Gör din ansökan här.