Vi söker en byggprojektledare

Vad kan ett parkeringsbolag göra för att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad? En hel del har det visat sig här i Göteborg.
Och för att bli ännu duktigare behöver vi nu dig!

Det är knappast någon hemlighet att det händer mycket i Göteborg vilket innebär att det även händer mycket hos oss. Vi satsar, omorganiserar och förnyar en stor del av vår verksamhet för att kunna vara ett innovativt och kundanpassat bolag både i dag och i framtiden.

Vi skapar hållbara parkeringslösningar och där spelar våra parkeringshus en stor roll. Som byggprojektledare arbetar du i första hand med investerings- och underhållsprojekt och tjänsten innebär ett brett ansvar.

Välkommen till en avdelning där mycket är på gång
Din arbetsplats blir vår bygg- och fastighetsavdelning. Här jobbar åtta personer med byggprojekt, förvaltningsfrågor och utveckling av våra fastigheter. Vi ansvarar för ett 30-tal parkeringshus, både gamla och nya, varav P-hus Focus är det största.

Den kraftiga nybyggnationen i stan innebär också att vi de närmaste åren behöver bygga fler p-hus. Masthuggskajen, Heden, Skeppsbron och i Frihamnen är några områden vi i dag arbetar med.

Parallellt med att vi skapar nya anläggningar behöver vi även lyfta kvaliteten på de befintliga. Det handlar bland annat om att skapa attraktiva parkeringsanläggningar och platser där våra kunder vill parkera. Byggavdelningen driver både stora och små projekt inom anläggning och bygg, alla relaterade till parkeringsverksamhet.

Det här gör du som byggprojektledare
Bygg- och fastighetsavdelningen är en beställarorganisation med både intern och inhyrd projektledning och arbetar utifrån ett byggherreperspektiv. Rollen ger dig möjlighet att utvecklas genom att vara delaktig i ett projekts alla faser. Du kommer ha olika myndighetskontakter och bland annat ansvara för de administrativa delarna av projektet. I din dagliga verksamhet ansvarar du för upphandlingar samt löpande kontakter med konsulter och entreprenörer.

Arbetsuppgifter du i dag känner dig bekväm med är:

  • Driva och delta i byggprojekt från tidiga skeden till genomförande och avslut.
  • Upphandling och inköp av konsulttjänster och entreprenader.
  • Planering och uppföljning av projekt.
  • Bygg- och projekteringsledning.
  • Dokumenthantering i projekt.
  • Ta fram beslutsunderlag och resultatrapporter.

Det här har du gjort tidigare

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen och som har jobbat med projektledning. På ditt CV finns en relevant akademisk examen. Det är meriterande om du har bakgrund från både beställarsidan och leverantör/entreprenörsidan samt offentlig verksamhet. Vi vill gärna att du har erfarenhet av LOU-upphandlingar och kompetens i entreprenadjuridik.

Som person tror vi att du är intiativrik, drivande samtidigt som du är metodiskt och strukturerad. Du har god kommunikativ förmåga och är van vid att samarbeta i olika konstellationer.

Vi ser fram emot din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Pia Strandh på 073-340 92 13 eller pia.strandh@cordovan.se.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 augusti. Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på cordovancareer.se, intervjuer sker löpande.