2021-09-07

Vi söker en receptionist

Är du ordningsam, initiativtagande och har tidigare erfarenhet från rollen som receptionist-eller internservice? Då vill vi ha kontakt med dig!

Vi söker en receptionist

Är det du som ska vara ansiktet utåt och kundens första kontakt? Är du dessutom ordningsam, initiativtagande och har tidigare erfarenhet från rollen som receptionist-eller internservice? Då vill vi ha kontakt med dig!

Ansvarsområde

I ditt arbete inom receptionist blir du en mycket viktig del i bolagets servicefunktion. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Ta emot besökare, både kunder och samarbetspartners
  • Ta emot paket
  • Ta emot och lämna post till stadens bud
  • Lämna ut nycklar till kunder
  • Vara behjälplig vid viss felanmälan från kund
  • Diverse administrativa uppgifter

Arbetstider

Receptionen är bemannad samtliga vardagar kl 08:00-16.30. Detta är en visstidsanställning om 12 månader. Du kommer ingå i kundserviceavdelningen

Kvalifikationer

  • Avslutad gymnasial utbildning.
  • Tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete och reception.
  • Erfarenhet av arbete i en kvalificerad serviceorganisation.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska. Både i skrift och tal.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 13 september. Du skickar in din ansökan på randstad.se med CV och personligt brev. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Elsa Schiötz elsa.schiotz@randstad.se

Om göteborgs stads parkerings ab

Göteborgs Stads Parkering är ett parkeringsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi arbetar för att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad för de som bor, arbetar och verkar här, men också för de som tillfälligt besöker oss.

Under varumärket Parkering Göteborg har vi idag 71 000 parkeringsplatser, 872 laddplatser och dagligen görs upp emot 40 000 betalningar i vår betalningsapp och 14 000 betalningar i betalautomater. Bolaget omsätter 523 miljoner kronor och förvaltar parkeringsanläggningar till ett värde av drygt 2 440 miljoner kronor och vi är ca 90 medarbetare. Bolaget tillhör koncernen Lokaler, som består av koncernmodern Higab och Älvstranden utveckling och är en del av Stadshuskoncernen. Parkering är en fråga som är viktig för många människor och är en pusselbit i det som kallas hållbar mobilitet. 

För att skapa det nu och i morgon behöver vi alla slags kompetenser. Göteborg är mitt uppe i en byggboom som kommer att pågå i många år till. Staden förtätas och vi bygger bostäder, verksamheter och arbetsplatser för 150 000 nya invånare fram till 2035. Men även nu under byggtid behöver Göteborg vara tillgängligt för de som bor och arbetar här, men också för de som besöker staden tillfälligt. För att skapa den stad vi vill ha behöver vi hjälpas åt att resa så hållbart det bara går, vi behöver skapa en hållbar mobilitet.