Välkommen till Parkering Göteborg!

Vår kundtjänst har öppet alla helgfria vardagar mellan 08.00 - 16.30.  Du når oss på telefonnummer 031-774 37 00 eller kundtjanst@parkeringgoteborg.se.
 
När kundtjänst har stängt svarar Nokas Larmcentral på akuta ärenden och larm.


Är du journalist?

Här hittar du uppgifter till våra presskontakter

Övriga ärenden

Följ oss gärna i sociala medier

Vi finns på Facebook och LinkedIn

Adressuppgifter

  • Besöksadress: Parkering Göteborg, Åvägen 17 J, Gårda, Göteborg Hitta till oss på Google maps
  • Postadress: Göteborgs Stads Parkering, Box 7174, 402 33 Göteborg

Fakturering leverantörer

För att effektivisera och minska vår hantering av pappersfakturor uppmuntrar vi alla att använda e-faktura! Alla fakturor ska skickas till Intraservice inom Göteborgs Stad, som kommer att sköta skanning och inläsning.  

Skicka fakturor till den här adressen:
B450 Göteborgs Stads Parkering AB
Intraservice
405 38 Göteborg
 

För frågor om leverantörsfakturor och e-fakturor kontakta ekonomiavdelningen. Ring 031-774 37 00 på vardagar mellan 8.00 och 16.30.

Betala gärna med e-faktura!


En e-faktura skickas och tas emot elektroniskt och behandlas automatiskt. E-faktura är smidigare och billigare för dig som leverantör och sparar dessutom på miljön.
Från våren 2016 kan vi ta emot elektroniska fakturor på samma sätt som Göteborgs Stads förvaltningar. Vi vill därför uppmana till att använda elektronisk fakturering om ni redan i dag skickar elektroniska fakturor till Göteborgs Stads förvaltningar.

För att skicka e-faktura behöver du ansluta dig till en e-fakturatjänst. Göteborgs Stad har redan registrerat de största operatörerna, mer information om vilka dessa är hittar ni här.

Göteborgs Stads Parkerings GLN-kod för e-faktura är 738 103 500 487 8