2020-04-30

Träffa Bryan - en av våra stjärnor på kundtjänst

Idag får du möta Bryan - en av våra stjärnor på kundtjänst! Vi har bett Bryan svara på ett par frågor om arbetet, och svaren hittar du här.

Idag får du möta Bryan - en av våra stjärnor på kundtjänst!

Hej Bryan, kan du beskriva ditt jobb?
- Om jag kortfattat skulle beskriva mitt jobb handlar det om att underlätta våra kunders vardag. Under en dag får vi många olika typer av parkeringsfrågor både via telefon och mejl. Vi försöker att hjälpa våra kunder så att de blir så nöjda som möjligt.

Hur påverkar nuvarande situation ditt arbete?
- Självklart påverkas man på ett eller annat sätt och det är något man måste ta på stort allvar. Men med de verktygen vi har och det arbetssätt vi jobbar med har vi fortfarande möjligheten att finnas tillgängliga för våra kunder. Oavsett om vi svarar hemifrån eller om vi är på plats kommer man fram till oss. Just den tillgängligheten blir ännu viktigare nu.

Vad är det roligaste med jobbet?
- Jag tycker verkligen att det är roligt att komma till jobbet och den största anledningen är mina kollegor. Med de känns det som att man utvecklas varje dag, både som kollega och människa. Jag tror att det är nyckeln till att vi har så nöjda kunder enligt våra NKI-undersökningar (nöjd kund-index) som vi faktiskt får.