2020-07-10

Träffa Jenny - en av våra medarbetare

Det är är Jenny som är kommunikatör på Parkering Göteborg. Läs vad hon jobbar med och vad hennes hund egentligen tycker om att matte jobbat hemma ett par månader under Covid-19.

Berätta om ditt jobb!

- Jag är kommunikatör och jobbar med allt från event till internkommunikation. Det sistnämnda är det som ligger mig varmast om hjärtat.

Hur påverkar situationen med Covid-19 ditt arbete?

- Det påverkar mycket. Det mest uppenbara är förstås att jag har jobbat hemma länge, över tre månader. Och även att mitt jobb är väldigt enkelt att sköta hemifrån är det tungt att inte ha kollegor.

Men min hund är förstås mycket nöjd med livet nu när matte är hemma mest hela tiden! Jag deltar också i krisledningen och det påverkar självklart också mitt jobb. Det är alltid viktigt att skapa en transparent och tydlig kommunikation men blir än viktigare nu när alla är utspridda och inte sitter på kontoret.

Vad trivs du mest med då?

- Det roligaste med mitt jobb är när jag märker att kommunikationen funkar. Och det gör den bäst när många olika perspektiv kommer till tals. Att göra kommunikation på sin egen kammare är ingen bra idé. Det måste malas igenom många kvarnar för att bli så bra och effektiv som möjligt. Det älskar jag!