2020-06-11

Möt Christopher - Utbildningsansvarig

Det här är Christopher - utbildningsansvarig på Parkering Göteborg. Han värdesätter ett fritt arbetssätt och gillar vara med på alla möjliga hörn! 

Hej Christopher - utbildningsansvarig på Parkering Göteborg.
Beskriv ditt jobb!
- Mitt jobb går till stor del ut på att koordinera information. Det gör jag genom att analysera det interna informationsflödet och använda mitt omdöme för att skapa relevant kommunikation mellan både vår first line på kontaktcenter, samt bolagets egna interna kundtjänst.
Det är dagliga avstämningar med inblandade: servicevägledare, handläggare, chef och övriga kollegor på bolaget.
Det finns också en coachande del av min roll som jag alltid håller tillgänglig för den som önskar och jag är ett tacksamt bollplank för funderingar högt och lågt!

Hur påverkar nuvarande situation ditt arbete?
- Jag arbetar helt och hållet hemifrån nu, vilket så klart har tagit bort en del av de där dagliga mötena som skapar spontan kreativitet, problemlösning och proaktiva åtgärder. Man får helt enkelt anstränga sig hårdare nu för att ha en god överblick över vad som händer och tänka till på bra infallsvinklar hemifrån sin egna kammare.

Det roligaste då?
- Jag värdesätter det relativt fria arbetssättet högt. Jag uppskattar verkligen att få vara med på alla möjliga hörn där mina åsikter är välkomna, vare sig det gäller utveckling eller att coacha kollegor som behöver få tänka högt tillsammans med någon som förstår.