2020-05-27

Möt Dilan - affärsutvecklare | Parkering Göteborg

Möt Dilan - affärsutvecklare på Parkering Göteborg. Här berättar hon om sitt jobb och varför hon älskar måndagar.

Kan du beskriva ditt jobb?

Jag jobbar för att skapa en användarvänlig affär och ska överse projekt, från design till implementering, för att se till att användaren står i centrum. Jag ska också se till att vi omhändertar kund-, marknads- och tekniska perspektiv för att uppnå viktiga affärsmål. Jag arbetar också med några av våra samarbetsprojekt där vi utvecklar vår nästa generations tjänster. 

Vad är det roligaste med jobbet?

Jag älskar att ha många olika uppgifter och lära mig nya saker varje dag. En dag gräver jag i Excelfiler eller besöker jag parkeringshus, en annan intervjuar jag kunder. Men jag älskar också den kultur vi har på företaget. Det är en uppmuntrande, transparent och förtroendebaserad arbetsmiljö där du kan växa och skapa värden praktiskt. Som gör att du älskar måndagar.

 

Du kommer från Turkiet och på Chalmers har du främst talat engelska. Hur är det att ha ett annat första-språk än det som pratas på arbetet?

Jag tog min kandidatexamen i engelska både i Amerika och i Turkiet, så jag är mycket van med engelska. Sedan jag började arbeta heltid i Sverige har svenskan varit en utmaning. Jag känner att jag inte lyckas åstadkomma mitt bästa på grund av min brist på svenska, och ibland är det oerhört nedslående. Det är definitivt utmanande att vara utanför din komfortzon hela tiden, att arbeta på ett annat språk som du inte kan flytande ännu, men jag hade turen att ha stödjande och förstående chefer och kollegor. Jag försöker påminna mig själv om att barn behöver flera år för att behärska ett språk, så jag borde ge mig själv lite tid också!