2020-10-01

Nu fräschar vi upp P-hus Koffen i Masthugget

P-hus Koffen kommer under oktober och november att stängas för renovering, eftersom det nu blivit dags för en välbehövlig uppfräschning.

Parkeringshuset på Masthamnsgatan stod färdigt 2003. Nu har det blivit dags för fastigheten att få en välbehövlig uppfräschning invändigt.

- Det finns ett underhållsbehov av ommålning. Samma sak med belysningen, som nu kommer att bytas ut. Vi passar också på att göra sedvanligt underhåll för att bibehålla ett trevligt parkeringshus men också uppgradera viss funktion, säger Magnus Svensson som är fastighetsförvaltare på Göteborg Stads Parkering.

- Förutom att vi byter ut belysningen så kommer vi även ljussätta väggarna på ett sätt som ska framhäva färg och form. För att knyta an och harmonisera till det område som parkeringshuset ligger kommer temat på färgsättningen vara havet  , fortsätter Magnus Svensson. Det ska bli spännande att se resultatet i slutet på november.

Arbetet förväntas vara klart den 26 november. Alla kunder som har tillstånd eller förhyrd plats i Koffen har blivit informerade.