2018-05-18

Nu går vi över till digitala tillstånd!

Med start i maj och löpande under resten av året övergår vi successivt till digitala tillstånd. Det finns många fördelar med att använda digitala parkeringstillstånd jämförelse med papperstillstånd.

Med ett digitalt tillstånd:

  • behöver du inte oroa dig för att tappa bort eller att glömma byta ut ditt tillstånd
  • kan du snabbt och enkelt i appen flytta det till en annan bil 
  • är vi snällare mot miljön!

Sedan ett par månader tillbaka har vi haft pilotprojekt igång för våra privatkunder i p-hus Tomtegatan och p-hus Ullevi. Vi har även utökat projektet till att gälla ytterligare 1 200 slumpvis utvalda privatkunder i Göteborg. Tills i dag har 1 500 kunder övergått till digitalt tillstånd. Alla kunder kommer få information i god tid innan det blir aktuellt att övergå till digitala tillstånd.

För tillfället hanterar du ditt digitala tillstånd i appen Parkering Göteborg – så du kan redan nu förbereda dig genom att ladda ner den på App Store eller Google Play. Inom kort kan du också enkelt hantera digitala tillstånd på Min sida på www.parkeringgoteborg.se.

Se exempel på hur det ser ut i appen nedan.

1 juni - enbart digitala tillstånd i p-hus Tomtegatan och p-hus Ullevi

Från och med 1 juni kommer enbart digitala tillstånd finnas i P-hus Tomtegatan och P-hus Ullevi.

Kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp

  • Har du ett parkeringstillstånd i p-hus Tomtegatan eller Ullevi och av någon anledning missat informationen vi har skickat?
  • Kan du inte ladda ner appen Parkering Göteborg på grund av att du inte har en smartphone?

Kontakta oss så hjälper  vi dig.

Du når oss på 031-774 37 00 eller kundtjanst@parkeringgoteborg.se. Vår kundtjänst har öppettider alla vardagar mellan 08.00 - 16.30.