2018-08-03

Möt oss på Kulturkalaset 2018

Göteborg förändras. Det byggs och det grävs. Staden växer och förtätas och det betyder att vi som lever i och besöker Göteborg också behöver förändras. I alla fall när det gäller hur vi tar oss fram till, från och inom stan. Bilen är och förblir även i framtiden viktig för många av oss att få vardagslivet att gå ihop. Vad har bilen för plats i en stad som förändras? Hur kan andra mobilitetslösningar göra att vi ibland använder annat färdsätt och ändå hittar flytet i vardagen? Kom till vår monter i Bältesspännarparken så berättar vi mer om hur Parkering Göteborg arbetar med att hjälpa dig som bor eller besöker Göteborg att hitta flytet i din vardag, i dag och i morgon. 

Tisdag 14 augusti 

Våra företagslösningar -  kom och prata om hur Parkering Göteborg arbetar med erbjudanden och lösningar för både företagskunder och affärspartners har. 

Onsdag 15 augusti 

Digitala tillstånd – enkelt att hantera och bra för miljön! Kom och prata om digitala tillstånd som förenklar för både företags- och privatkunder. Och som dessutom är snälla för miljön. 

Torsdag 16 augusti 

Parkera i Göteborg - hur ser tillgängligheten ut i dag och i morgon? Kom och prata om hur Parkering Göteborg arbetar för att skapa en tillgänglig stad samtidigt som byggprojekten gör att parkeringsplatser både tillkommer och försvinner. 

Fredag 17 augusti

Hållbara mobilitetslösningar - i dag och i framtiden! Kom och prata om hur Parkering Göteborg arbetar med spännande mobilitets- och tekniklösningar för att skapa ett tillgängligt Göteborg. 

Lördag 18 augusti 

Hitta flytet i vardagen med appen - Parkering Göteborg. Kom och prata om hur parkeringsappen kan hjälpa dig hitta flytet när mycket annat runt omkring är stökigt. 

Söndag 19 augusti 

Hitta flytet med Parkering Göteborg. Kom och prata om hur vi kan hjälpa dig som bor eller besöker Göteborg att hitta flytet i vardagen.