2019-04-15

Premiär för den självkörande minibussen på Lindholmen!

Den 24 april klockan 08.00 är det premiär för den självkörande minibussen på Lindholmen! Välkommen på informations- och frukostmöte i Älvrummet, och lyssna på representanter från medverkande parter i projektet. 

Välkommen på information och frågestund den 24 april kl 08:00 i Älvrummet. På plats möter du RISE Research Institutes of Sweden- som leder projektet och Autonomous Mobility som står för driften, samt representanter från några medverkande parter i projektet: Lindholmen Science Park AB och Älvstranden Utveckling AB.

Från Göteborgs Stads Parkering kommer Lena Lundblad vara på plats och prata om bland annat varför vi som parkeringsbolag är engagerade i projektet och hur vi kan bli en del i omställningen till en mer hållbar mobilitet.

Efter informationen kan du ta en provtur med minibussen. Frukost serveras från kl 07:30. Bussen kommer att gå i skytteltrafik mellan Polstjärnegatans parkeringsplats och Kuggen, Lindholmen Science Park, vardagar mellan 07:00 och 18:00. Resan är gratis. Välkommen att testa framtidens resande!

Läs mer på projektets hemsida: https://s3project.se/