2020-11-09

Nu söker vi en Fastighetsansvarig

Som fastighetsansvarig hos oss på Göteborgs Stads Parkering kommer du att ansvara för fastighetsförvaltning och projekt kopplade till underhåll.

Det är knappast någon hemlighet att det händer mycket i Göteborg vilket innebär att det även händer mycket i vårt bolag. För att kunna vara ett kundanpassat och innovativt bolag både i dag och i framtiden arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och anpassa vår verksamhet till de krav som ställs på oss. En del i vårt uppdrag innebär att skapa hållbara parkeringslösningar där våra parkeringshus innehar en viktig roll. 

ansvarsområde.

Som fastighetsansvarig kommer du att ansvara för fastighetsförvaltning och projekt kopplade till underhåll. Just nu pågår ett arbete med hur vår fastighetsförvaltning och våra underhållsprojekt ska organiseras i bolaget vilket innebär att du kommer att bli en nyckelperson i hur dessa områden kommer att organiseras.

I dag ansvarar Göteborgs Stads Parkering för ett 30-tal parkeringshus där P-hus Focus är ett av de största. Vi äger, förvaltar och utvecklar samtliga av bolagets fastigheter och vid nybyggnation är vi med som kravställare för att säkerställa en effektiv förvaltning och att möjliggöra en positiv kundupplevelse.

Som fastighetsansvarig ansvarar du för bolagets fastighetsförvaltning, underhållsplan och att driva underhållsprojekt, inklusive rutiner och processer. Du kommer också att ta fram ett väl fungerande systemstöd för underhållsplanering vilken du även är ekonomiskt ansvarig för. Rollen kräver att du är bra på att samverka med olika interna som externa aktörer för att på bästa sätt få till en effektiv underhållsplanering. Du ingår i relevanta styrgrupper internt som externt samt i avdelningen Parkeringsservice ledningsgrupp. Då rollen är strategiskt viktig för bolaget förväntas att du även har en stor kommunikativ förmåga, muntligen som skriftlig.

Arbetsuppgifter du känner dig bekväm med är: 
• Fastighetsförvaltning
• Underhållsplanering, projektledning och investeringsberedning
• Fastighetsutveckling
• Kravställare för nyproduktion
• Upprättande och uppföljning av byggkalkyler
• Ansvar för upphandling och inköp
• Personalansvar/arbetsledning

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra processer och arbetssätt vilket gör det viktigt att du kan bidra med din erfarenhet och förmåga att se till helheten för att vi tillsammans ska lyckas. 

Välkommen till ett kundfokuserat och spännande bolag där mycket är på gång och där du har stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är tillsvidare. Arbetet är på heltid, kontorstid och med förtroendearbetstid. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och flera års erfarenhet av fastighetsbranschen. Arbetet kräver god ledarerfarenhet och att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Har du bakgrund inom offentlig verksamhet, erfarenhet av LOU-upphandlingar och kompetens i entreprenadjuridik är det meriterande, men inget krav.

Som person tror vi att du är trygg och stabil, gillar att tänka strategiskt och kan sätta dig in i marknadens framtida utveckling. Du har god kommunikativ förmåga, är lyhörd för kundernas behov och serviceinriktad. Du behöver ha god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 29 november 2020. Inledande intervjuer med Randstad är planerade att hållas under vecka 49-50. 
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Victoria Reeve victoria.reeve@randstad.se  

om göteborgs stads parkerings ab.

Göteborgs Stads Parkering är ett parkeringsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi arbetar för att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad för de som bor, arbetar och verkar här, men också för de som tillfälligt besöker oss. Under varumärket Parkering Göteborg har vi idag 71 000 parkeringsplatser, 872 laddplatser och dagligen görs upp emot 40 000 betalningar i vår betalningsapp och 14 000 betalningar i betalautomater. Bolaget omsätter 523 miljoner kronor och förvaltar parkeringsanläggningar till ett värde av drygt 2 440 miljoner kronor och vi är ca 90 medarbetare. Bolaget tillhör koncernen Lokaler, som består av koncernmodern Higab och Älvstranden utveckling och är en del av Stadshuskoncernen.

Parkering är en fråga som är viktig för många människor och är en pusselbit i det som kallas hållbar mobilitet. För att skapa det nu och i morgon behöver vi alla slags kompetenser. Göteborg är mitt uppe i en byggboom som kommer att pågå i många år till. Staden förtätas och vi bygger bostäder, verksamheter och arbetsplatser för 150 000 nya invånare fram till 2035. Men även nu under byggtid behöver Göteborg vara tillgänglig för de som bor och arbetar här, men också för de som besöker staden tillfälligt. För att skapa den stad vi vill ha behöver vi hjälpas åt att resa så hållbart det bara går, vi behöver skapa en hållbar mobilitet.