2020-02-17

Vi söker IT-chef med bred erfarenhet

Vad kan ett parkeringsbolag göra för att skapa en hållbar och tillgänglig stad?  En hel del, har det visat sig här i Göteborg. Nu söker vi dig som kan fortsätta driva vår IT-avdelning framåt.

Huvudsakliga ansvarsområden

Tjänsten som chef för vår IT-avdelning är en viktig roll hos oss. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd. Du leder en avdelning med 30 personer, både konsulter och anställda och har det övergripande ansvaret för vår IT-leverans.

Vi har kommit långt i vårt digitaliseringsarbete men nu behöver vi dig som kan fortsätta driva det arbetet vidare och samtidigt se till att vår IT-miljö är stabil, säker och kostnadseffektiv. Arbetet innebär ett nära samarbete med chefer, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners. Du behöver styra både taktiskt och strategiskt, på kort och lång sikt.

Arbetsuppgifter

  • Verksamhets-, personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar 
  • Ansvar för avdelningens IT- och informationssäkerhet 
  • Driva och leda komplexa projekt
  • Ansvara avdelningens inköp och upphandling enligt LOU 
  • Representera bolaget i olika nätverk 

Profil

För att lyckas i rollen ser vi att du antingen har akademisk examen eller erfarenhet av att driva och leda en IT-avdelning samt relevant utbildning inom området. Du har flera års erfarenhet av att leda en IT-avdelning med drift, support och utveckling. Vi vill att du har erfarenhet av agilt arbetssätt.

Du behöver ha haft personal-, budget- och arbetsmiljöansvar under några år. I den här rollen vill vi att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Du har kunskap inom LOU och meriterande är om du har arbetat inom offentlig verksamhet.

Personliga egenskaper

Du är säker i din roll som ledare och har genom åren utvecklat starka ledaregenskaper och en bra kommunikativ förmåga. Du är lyhörd för organisationens behov och är van att prioritera för bolagets bästa. Du har en god förmåga att fatta beslut, styra och driva arbetet framåt både självständigt och i grupp.

Du har hög integritet, är pedagogisk och bekväm med att ha löpande dialog och samverkan med intressenter på olika nivåer inom och utanför organisationen. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Var finns vi?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på Göteborgs Stads Parkerings huvudkontor i Gårda som är centralt beläget i Göteborg med närhet till tåg, buss och spårvagn. Vi är en modern arbetsgivare som kommer att ge dig värdefull erfarenhet och bidra till din framtida utveckling. Här får du möjlighet att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare som trivs med att göra viktiga avtryck i vår stad.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Pia Tegnér Rydeving på telefon +46(0)73 3573607 eller via e-post pia.tegner@randstad.se

Sista ansökningsdag är 2020-03-08 men vi intervjuar löpande så vänta inte!

Ansökan till tjänsten görs på Randstad webbplats