Företagstjänster hos Parkering Göteborg

Hanterar du parkering på ditt företag? Oavsett om du arbetar på ett stort företag eller har en egen firma erbjuder vi trygga, säkra och enkla parkeringslösningar som passar just ditt företags behov. 

Företagsportalen – allt på ett ställe

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi har förstått att företagarens behov av parkeringslösningar skiljer sig från privatbilisternas behov. Därför har vi samlat alla tjänster som rör företagsparkering på ett ställe - Företagsportalen.

Företagsportalen är helt enkelt en webbplats anpassad för dig som företagare.  Här finns det du behöver för att hantera ditt företags parkering på ett ställe för bästa överblick.

Basen i vår företagsportal är digitala parkeringstillstånd och digitala förhyrda platser. Vi utvecklar kontinuerligt tjänster som ingår i vårt basutbud och även vissa tilläggstjänster. Allt efter de behov som du och ditt företag har. 

Övriga frågor

Behöver du hjälp med att skriva ut kvitton? 

Vi får ofta frågan om vi kan skriva ut kvitton åt våra kunder och vi försöker hjälpa till i den mån vi kan. Men vi har inte möjlighet att skriva ut ett obegränsat antal, utan har som policy att skriva ut max tre per kund. 

Observera att det inte är en kopia på originalkvitto vi tar fram, utan ett transaktionsunderlag med uppgifter om tidpunkt, belopp samt momsbelopp.

Tänk på att alltid spara kvittot när du betalar för din parkering!

Betalar du med bankkort i våra betalautomater kan du alltid välja att få ett kvitto.

 I vårt kundforum hittar du aktuella och vanliga frågor kring våra företagstjänster.