2020-06-10

Pressmeddelande | Kristina Rejare ny vd på Göteborgs Stads Parkering

Pressmeddelande | Kristina Rejare har en lång bakgrund inom Volvokoncernen i olika ledande befattningar bland annat inom logistik, försäljning, produktion, strategi, HR och kommunikation. 

Kristina har gedigen erfarenhet av att bygga upp, leda, förändra och effektivisera organisationer. Senaste uppdragen innebar ansvar för Volvo Group University, samt en stor koncerngemensam utbildningssatsning kopplat till fordonsbranschens stora förändringar med nya teknologier, digitalisering och hållbarhet.

 - Jag ser fram emot att vara med och bidra i Göteborgs Stads strategiska samhällsutveckling och tillsammans med kompetenta medarbetare, styrelse och andra aktörer i staden fortsätta utveckla Göteborgs Stads Parkering AB, säger Kristina Rejare. Tillsammans ser vi till att våra kunder upplever vår stad som tillgänglig och attraktiv med goda parkerings- och transportlösningar som förenklar vardag och resande - allt med ett hållbart perspektiv!  

-Med Kristinas långa och breda erfarenhet som ledare, samt en stor förmåga att jobba målinriktat är jag mycket glad över att vi lyckats anställa henne till uppdraget som VD på Göteborgs Stads Parkering AB, säger Margareta Broang, ordförande i styrelsen för Göteborgs Stads Parkering AB

Kristina tillträder tjänsten som VD på Göteborgs Stads Parkering 1 augusti 2020.

Kontaktpersoner:

Margareta Broang - ordförande i Styrelsen för Göteborgs Stads Parkering AB, 0705-285012

Kristina Rejare, 0765-534384

Pressmeddelandet från Göteborgs Stad på mynewsdesk