Fråga oss

Medarbetarna är det viktigaste vi har! Här har vi tillsammans skapat en fantastisk arbetsplats där alla deltar i hela verksamheten och bidrar utifrån sin kompetens och erfarenhet. 

Vi tycker det är självklart att kundens fokus är i fokus för allt vi gör. På så sätt kan vi skapa lösningar för kunderna som de ser som relevanta och värdefulla.

Ensam är inte stark! Vi arbetar på en komplex och snabbt föränderlig marknad. För att vara relevanta för kunden behöver vi jobba tillsammans – inom och över enheter, avdelningar och bolag.

Vi söker ofta nya medarbetare. Kanske blir det du nästa gång? Här visar vi de lediga tjänster vi har för tillfället.

Parkering är en het fråga som är viktig för att många människor ska få ihop sin vardag. Därmed är frågan väldigt mycket större än man först kan tro och därför krävs mängder med olika kompetenser och erfarenhet.

För att vi ska kunna bidra på lång och kort sikt till att skapa den tillgängliga och hållbara stad vi alla vill ha, behöver vi delta i olika samarbeten. Det är förstås svårt att sia om vilka morgondagens behov blir. Icke desto mindre är det precis det vi behöver göra!