Jobba hos oss

Nyfiken på oss? Vad kul! Vi letar ofta efter nya krafter för att förstärka vårt gäng. Hos oss kan du jobba med en mängd olika saker, samtidigt som vi lägger oss vinn om att få alla delar att bli en helhet inte bara gagnar våra kunder och staden, utan även oss som jobbar ihop.

Vi som jobbar på Göteborgs Stads Parkering har vitt skilda yrken. Här finns systemvetare, HR-specialister, tjänstedesigners, projektledare, säkerhetsansvariga, processutvecklare, affärsansvariga, kundansvariga, drifttekniker, tekniska förvaltare, hållbarhetssamordnare, GIS-ingenjörer, systemarkitekter, handläggare, administratörer och servicetekniker. Bara för att ge några exempel.

Göteborgs Stads Parkering är ett kommunalt bolag. Det innebär en unik möjlighet att kombinera samhällsnytta med affärsnära verksamhet, vilket vi tycker är spännande.

Idag har vi cirka 100 medarbetare och sitter i moderna och fräscha lokaler i Gårda i centrala Göteborg. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Hos oss har du därför möjlighet till flexibelt arbete och vi har självklart kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP och andra förmåner. Hör av dig så kan vi berätta mer!

Kundens fokus i fokus

Parkering är en het fråga som engagerar många. För oss är det självklart att sätta kunden i fokus och utveckla lösningar som uppfattas som relevanta. Därför vill vi främja en kultur och ett arbetssätt som stärker relationerna med våra kunder. Först då kan vi förstå vad de behöver.

En sådan förståelse gör att vi kan identifiera nya sätt att skapa värde, för kunden och även för staden. En annan viktig del i detta är att förstå möjligheterna med att analysera den data vi samlar in. Då kan vi föreslå smartare lösningar.

På samma sätt är det viktigt att tillhandahålla digitala tjänster som förutser användarens behov och föreslår alternativ. Digitalisering och automatisering blir allt viktigare. Vi omvärldsbevakar och håller oss i framkant genom de lösningar vi utvecklar.

Ett klick från det perfekta jobbet!

Kika i vänsterspalten, där ser du vilka jobb som är lediga hos oss just nu. Välkommen med din ansökan!