alt="" 2021-01-27

Tillståndspott – ny flexibel parkeringslösning

Nu lanserar vi Tillståndspott, en tjänst för de företag som behöver låta användare dela på företagets parkeringstillstånd.

Samsas om tillstånden

Tjänsten passar särskilt bra om ditt företag har anställda eller konsulter som kanske inte är på arbetsplatsen varje dag eller hela arbetsdagen. På det här sättet kan flera användare ”samsas om tillstånden” på ett klokare och mer kostnadseffektivt sätt.

- Det är roligt att kunna erbjuda tjänster som bidrar till mer flexibla parkeringslösningar, för vi vet att våra kunder efterfrågar det, säger Hanna Munde, chef för marknad och affärsutveckling, Göteborgs Stads Parkering. 

Hur fungerar det då?

Du som administratör bestämmer bara hur många tillstånd som ska vara tillgängliga för delning och vilka som ska kunna använda dem. Du kan också på förhand bestämma hur länge användaren ska kunna parkera.

När du lägger till en användare i Tillståndspotten dyker den upp under Tjänster i appen Parkering Göteborg, och användaren startar sin parkering med tjänsten. Våra parkeringsvakter ser detta i sin handdator och ingen riskerar onödiga kontrollavgifter.

Övrig information

  • Gäller en månad i taget med en hel kalendermånads uppsägningstid
  • Faktureras i efterhand
  • 49 kr ex moms, per användare och månad
  • Den anställde anger tillståndet som betalmedel direkt i appen Parkering Göteborg