Hitta parkering i Göteborg

I centrala Göteborg finns alltid mycket att sysselsätta sig med, allt ifrån att äta gott på någon resaturang, shoppa i city till att promenera i någon av våra vackra parker. 

Åker du bil finns det flera större parkeringar där du snabbt tar dig vidare genom att promenera, hyra en Styr & Ställ eller en elsparkcykel. Spårvagnar och bussar går som vanligt men med anledning av Covid-19 så behöver anpassa ditt resande.

Så här hittar du parkering på webben och i appen Parkering Göteborg

Principen för våra parkeringar är att det blir billigare ju längre från centrala staden du kommer. Vi har en funktion på webbsidan där du kan söka på parkeringar.https://www.parkeringgoteborg.se/hitta-parkering/?visitorrent=Visit

Om du laddar ner vår app Parkering Göteborg kan du även där hitta parkering, vill du sedan betala parkeringen så skapar du ett konto där du registrerar ett betalkort och ditt registreringsnummer.

Vill du parkera under längre tid kan vi rekommendera Parkering Centralen där du kan stå för 180 kr/dygn.

Behöver du ladda din bil?

På många av våra parkeringar finns laddplatser. Här hittar du mer information om var du kan ladda din bil

Åk kollektivt med Västtrafik

Det är enkelt att klara sig som besökare utan bil i centrala Göteborg. Det mesta ligger inom bekvämt gångavstånd. Det finns också gott om kollektivtrafik. På Västtrafiks reseplanering skriver du in varifrån du åker och vart du vill. https://www.vasttrafik.se/reseplanering/reseplaneraren/

Hyr en Styr & Ställ - lånecyklar

Du kan också hyra Styr & Ställ cykel för att ta dig runt stan. Första halvtimmen är gratis. Läs mer om Styr & Ställ här 

Hyr en elsparkcykel

Runt om i stan finns det elsparkcyklar utställda. Varje varumärke har en egen app och du kan läsa mer på elsparkcyklarna.