Abonnemangsparkering

Basutbudet i företagsportalen består av digitala parkeringstillstånd och digitala förhyrda platser. Du betalar enbart för parkeringen, inga extra kostnader tillkommer för bastjänsterna.

Förhyrda platser - för större flexibilitet 

Hantera ditt företags förhyrda platser i företagsportalen och effektivisera din hantering, öka flexibiliteten och din säkerhet.

31 januari 2021 tog vi vår gamla plattform för företagare ur bruk. Du kommer alltså inte åt dina parkeringar genom Min sida, utan behöver konvertera till vår företagsportal om du inte redan gjort det. Numera är också samtliga tjänster digitala.

När du väl är inne i företagsportalen har du flera tjänster att välja på och allt finns på ett och samma ställe. Tjänsten digitala förhyrda platser i företagsportalen är kostnadsfri. Du betalar bara för dina parkeringsplatser, precis som i dag.

Parkeringstillstånd - enkelt, smidigt och miljövänligt

Mindre pappersarbete och större kontroll. Det är bara två av fördelarna med att parkeringstillståndet numera är digitalt. 

Via företagsportalen kan du snabbt och enkelt dela ut parkeringstillstånd till anställda, konsulter eller andra som behöver ett tillstånd en längre tid. Användarna kan dessutom själva hantera tillståndet i appen Parkering Göteborg.

Du som administrerar parkeringarna kan enkelt lägga till användare som ska ha ett parkeringstillstånd, bestämma hur länge ett visst tillstånd ska gälla samt dra tillbaka det när någon slutar på företaget. Du kan också lägga till registreringsnummer och ange datum på ett tillstånd när ni har tillfälliga besök. Du har helt enkelt flera valmöjligheter för en flexibel hantering av era parkeringstillstånd.

Många fördelar med att tillstånden är digitala

  • du som administrerar parkeringar slipper dela ut papperstillstånd till användarna
  • du har större kontroll över era parkeringstillstånd
  • tillstånden kommer inte bort utan finns alltid digitalt
  • användarna slipper att byta ut tillståndet i rutan
  • användarna kan själva snabbt och enkelt flytta tillståndet till en annan bil direkt i appen
  • det är bra för miljön 

Tjänsten att hantera digitala tillstånd i företagsportalen är kostnadsfri. Du betalar bara för tillståndet, precis som i dag.

Här har vi samlat frågor och svar om digitala parkeringstillstånd